torstaina, huhtikuuta 30, 2009

Minäkö neitsyt-merkkinen?

Eikö ole kaunis? Eikö? Mieleni on tehnyt jo pitkään piirtää tuo, mutta nyt vasta kun huhtikuu on lopuillaan eikä dataa enää tältä kuulta kerry, saatoin tehdä sen. Ah.

En ehdi kirjoittaa pitkään. Enkä ole ehtinyt. Tulevasta en tiedä. Kuvitustöitä, pihatöitä, vähän jo matkavalmistelujakin. Olemme lähdössä kesäkuussa kolmeksi viikoksi Amerikkaan. Siitä lisää ehkä myöhemmin - mikäli matka edes toteutuu (seuraillaan sikainfluenssatilannetta...). Mutta ah - on ihmeellisen ihanaa kun voi olla paljon ulkona. Olen tasaisempi, energisempi, tyytyväisempi, nukun syvemmin. Haravoin, suunnittelen, kuokin, möyhin, kanniskelen, istutan, perkaan, työnnän, seisoskelen ja istuskelen ja ihmettelen. Poika hommailee täysillä mukana. Ja välillä istutaan hiekkalaatikolla, meillä on nyt semmoinenkin pihassa. Mäkin tykkään tehdä hiekkakakkuja, oikeastaan mulla voisi olla ihan oma hiekkalaatikko jossa voisin rakennella kokonaista kaupunkia.

Rakas ystäväni lähti aamulla synnyttämään kaksosia, sieltä tuli hyvin lyhyt tekstiviesti-ilmoitus. Mua jännittää, aivan kihelmöi. Heidän porukkansa ei sitten päässyt meille vappukesteihin..! :)

Niin tuo taulukko. Siitä voi tietysti katsoa että montako migreeniä mulla on ollut kuukaudessa. Saa onnitella!

9 kommenttia:

Juhana Harju kirjoitti...

Vautsi vau! Onnea. Kerrotko vielä, minkä neuvoista arvelet auttaneen.

Anu Välitalo kirjoitti...

Eikö niin vau! Mä varmaan kirjoitan siitä ihan eri merkinnän, kunhan ehdin!

hanne virtauksesta kirjoitti...

Hienoa =) Ja Hauskaa Vappua!

Anu Välitalo kirjoitti...

Kiitos Hanne! Pidä sinäkin hauskaa, nyt!

Premdipa Virpi kirjoitti...

Onnea Anu, mahtavaa! Ja ihanaa pihajuhlaa sinne simojen ja tippaleipien ääreäen. Täällä otetaan vappua vastaan kauhomalla papaijaa ja lätkimällä Tarot-kortteja, taidanpa tehdä vielä Kundalini-meditaation ennen kuin rupean nukkumaan. Take care!

Anu Välitalo kirjoitti...

Virpi! Ihmettelin hetken että kenestä Simosta puhut.

Kaalivitsi!

Sun vappusi kuulostaa ihanalta. Ehkä mäkin vielä joku kerta vietän alkoholitonta vappua, jossain ihan eri merkeissä - siis en minä jaksa viinaa juoda mutta yleensä jotkut ympärillä olevat humaltuvat, enemmän tai vähemmän. Sitä sitten pitää jaksaa (tai ei pidä, mutta näin se on usein menny...). Tällä kertaa oli rattoisaa, linnut lauloivat ja scillat hohtivat hämärissä, nuotio loimusi, lapset keksi jekkuja, ei häirinny aikuisten pikku hiprakat ja menin ajoissa nukkumaan.

BamiellaJ kirjoitti...

Mukavaa migreenitöntä vappua!

Marikki Kuusi kirjoitti...

Onnea kovasti tuosta tuloksesta - näin kevätaurinkoa vasten se näyttää minusta jos mahdollista vieläkin häikäisevämmältä! Mukavaa vappua, mitä siitä nyt enää onkaan jäljellä. Ainakin kaunis ilma.

Anu Välitalo kirjoitti...

Bamiella ja Marikki, kiitos toivotuksista! Vappu vietetty ja yhä tolpillaan :)

Mustakin on ihmeellisen tuntuista että aurinko mollottaa täydeltä taivaalta ties kuinka monetta päivää eikä muhun vieläkään satu. Kroppa niinku odottais sitä, vanhasta muistista :)