keskiviikkona, lokakuuta 01, 2008

Luojan suo

Meillä on juuri semmoinen bulldog, jolla on ftalaattia nenässä. Join eilen illalla vihreää teetä ennen nukkumaan menoa, en tiennyt että siinä on kofeiinia, ja nukuin vain vähän. En tiedä miksi istuin tähän kirjoittamaan, on sellainen olo ettei pitäisi, ja silti... elämä on runsasta ja innostavaa. Ne työt joita olen ottanut etenevät kuin itsestään - yhtäkkiä huomaan jossain taustalla ajatuksen sitten kun. Joku sanoi että... säteilevä henkilö sanoi jotain mikä imarteli mua. Professionaaliolo. Nyt tämä professionaaliolio laittaa teepannun kiehumaan ja kanervat hautumaan, letittää märän tukan, tekee muutaman hassun asanan ja menee miesten viereen nukkumaan.

Jos luoja suo.

4 kommenttia:

karhurannanesa kirjoitti...

Meilläkin on semmonen... siis bulldog jol on ftalaattia nenässä. Ei oo tarttunu mukaan R-Kioskille. Lähettävät sitten uuden. semmosen jos ei ole ftalaattia nenässä.

Anu Välitalo kirjoitti...

Joo, mullakaan ei oo ollu asiaa R:lle.

Että ftalaattia. Vaarallista tämä elämä :)

Marikki Kuusi kirjoitti...

Meilläkin on noita. Vein ärrälle. Myyjä sanoi, että ftalaatti on USAssa Kandassa sallittu aine. Me vaan täällä euroopassa ollaan tällaisia tiukkiksia. Ja onneksi ollaankin :-)

Anu Välitalo kirjoitti...

No nepä ovat olleet suosittuja! Meitin poika ei jostain syystä ollut innostunut lelusta, ei siis ole syönyt fnenää. Mutta mitä kaikkea syökään, kun vieläkin kaluaa kaikkea mahdollista...