maanantaina, huhtikuuta 26, 2010

Tiedotus :)

Tyttö syntyi 18.4. Vahva ja valpas ja kaunis on. Elämä on lähtenyt mukavasti rullaamaan. Ihanaa kun voi ottaa nyt rennommin. Ja kun menee kovasti härdelliksi niin sanon "all this shall pass". Se lause nousee nyt usein, siinä on helpotusta ja iloa hetkestä ja hitunen haikeuttakin.

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kuulostaa kauniilta siellä teillä. Onnea, ruusuja ja hyvää vointia!

Katja Kaukonen kirjoitti...

Kaikkea hyvää kasvaneelle perheelle. Lepoa ja hetkiin pysähtymistä etenkin pienelle ja äidilleen! Uusi elämä on aina valtava ihme.

Marikki Kuusi kirjoitti...

Lämpimät, lämpimät onnittelut! Toisen kanssa tosiaan voi jo tietää, että vauva-ajan vaiheet kaikkineen ovat niin lyhytkestoisia... Toivottavasti voitte kaikki hyvin kaiken muutoksen ja myllerryksen keskellä :-)

Anu Välitalo kirjoitti...

Kiitos ihanat ihmiset! Me voidaan tosi hyvin, en lakkaa ihmettelemästä miten rennosti pystyn nyt ottamaan. Imetys ei mene ihan kuin elokuvissa mutta ei haittaa sekään yhtään. Välillä on väsyttää kamalasti mutta sitten avautuu lepohetki.

Vielä kaikki on ollut tietysti helppoa kuun mies on isyyslomala. Jänskättää päästä kokeilemaan miten sitten asiat lutviutuu kun olen lasten kanssa kolmisin.

En kyllä muistanut miten mielettömän ihana tuommoinen vauva on. Ja esikoinen, sitä on ikävä kun en ehdi olla sen kanssa niin paljon kuin ennen.